خاطرات یک مقیم کانادا

من در این وبلاگ خاطرات و روزانه های خودم رو از قبل از رفتن به کانادا تا زندگی در کانادا برای شما نقل میکنم .

خاطرات یک مقیم کانادا

من در این وبلاگ خاطرات و روزانه های خودم رو از قبل از رفتن به کانادا تا زندگی در کانادا برای شما نقل میکنم .

ویزای تحصیلی کانادا

سوال: آیا داشتن وکیل برای گرفتن ویزای تحصیلی الزامیست؟

پاسخ: به هیچ وجه. توصیه ی من اینه که شما سایت اداره مهاجرت رو کاملا بخونید (حتی با صرف منابع مالی) و بعد تصمیم بگیرید که خودتون اقدام کنید یا با داشتن اطلاعات جامع و کامل از یک وکیل (مشاور) مهاجرت کمک بگیرید و بتونید بصورت دقیق بر مراحل و اقدامات وکیلتون نظارت کنید.


سوال: میخواستم بدونم که آیا کسی که در اروپا دکترا گرفته (از طریق قرارداد کاری و نه کمک هزینه تحصیلی) و بخواد در کانادا پست دکترا شروع کنه، آیا این کمکی به درخواست برای اقامت دائم میکنه، یا اینکه حتمن باید بعد از پست دکترا پیشنهاد شغلی باشه تا بشه برای اقامت درخواست کرد. 

پاسخ: جواب دقیق رو نمیدونم. ولی به هر صورت فرد یا باید از اول درخواست اقامت بده و بعد از اقامت شروع به تحصیل کنه و یا با ویزای تحصیلی بیاد و بعد برای اقامت دائم اقدام کنه. پیشنهاد شغلی کمک شایانی به درخواست اقامت میکنه اما شرط نیست.


سوال: برای تحصیل در کانادا باید چقدر پول بیاریم؟

پاسخ: شما برای زندگی در کانادا علاوه بر شهریه دانشگاه که در سایت هر دانشگاهی درج شده، نیاز دارید ثابت کنید حداقل ده هزار دلار هزینه زندگی برای یکسال اول همراهتون دارید. برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو مطالعه کنید:

http://www.cic.gc.ca/english/study/study-how-documents.asp#doc3


سوال: آیا هفته ای ۲۰ساعت کار جواب گوی شهریه و خوابگاه و ... هست؟

پاسخ: خیر، اون برای کمک هزینست.


سوال: برای گرفتن ویزای تحصیلی باید از کجا شروع کرد؟

پاسخ: باید اول از طریق مدارس، کالجها، دانشگاهها و اساتید برای گرفتن پذیرش اقدام کنید. بعد با داشتن پذیرش قطعی از موسسات آموزشی قابل تایید یا از طریق وکیل و یا بصورت مستقیم از طریق سایت اداره مهاجرت و دفاتر ویزای کانادا برای گرفتن ویزا اقدام کنید.


سوال: وقتی دانشگاهی یک دانشجوی ممتاز خارجی رو بورسیه میکنه یعنی فقط مخارج دانشگاه رو پرداخت میکنن یا مخارج مسکن و خورد و خوراک و...  رو هم میپردازن؟؟

پاسخ: بورسیه دانشگاه رو به تناسب خرج شما نمیدن. هر استادی به هر دانشجویی یک مبلغی بورسیه اختصاص میده و بسته به هزینه دانشگاه و سبک زندگی فرد ممکنه بخشی از پول دانشگاه رو پوشش بده یا نه به میزانی زیاد باشه که فرد بتونه با اضافه پول بعد از پرداخت هزینه دانشگاه خرج و مخارج روزانش رو هم پرداخت کنه. شما برای پیدا کردن جواب این سوال یا خودتون باید با یه استاد توافق کنید و یا از کسی که وضعیت بسیار شبیه شما داره و با استاد مورد نظر شما درس خونده سوال کنید.